Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse nec mi facilisis felis dapibus pretium. Sed semper porttitor libero quis porta. In et libero sed augue venenatis laoreet. Sed dui augue, tincidunt id velit eget, bibendum consequat lectus. Nunc laoreet odio ac scelerisque pellentesque. Donec tincidunt felis at elit egestas, sed pellentesque neque commodo. Donec vel purus sem. Duis egestas lacus et elit accumsan ultricies ornare sed mi. Nullam sem ante, ornare a mi vel, dictum auctor sem. Proin sit amet metus libero. In efficitur sagittis erat, et tempor nisi laoreet eu. Proin leo quam, feugiat sit amet efficitur eu, tempor a ligula. Proin et diam id libero dapibus tristique. Integer commodo eros magna, ut ullamcorper nisl elementum in.

Opinie pacjent├│w

Dental4You® - wysoko oceniany gabinet dentystyczny

Opinie
DOSKONAŁA
44 opinii na
Clk Sulwana
Clk Sulwana
2022-11-04
poleca
Effective trading software. There are so many good features and I find it easy to use. Signals are reliable, Services are great I can highly recommend Mrs Anita Crypto Fx, platform as the most profitable and reliable platform Good profit and fast withdrawals. Highly commendable trading brokers. I had a good trading experience overall. Fast and easy withdrawals. I never had to experience troubles with documents and I receive my money on time. For the past few months of trading with them, I am happy and satisfied. Thanks Mrs Anita Crypto Fx, for your assistance Contact Mrs Anita Via: WhatsApp.... +12133736954 Email...... anitacrypto44@gmail.com
Bogusia Madry
Bogusia Madry
2022-01-10
poleca
Bardzo dobra klinika. Moje leczenie trwa┼éo d┼éugo, ale mia┼éam plan leczenia i kosztorys ,kt├│ry da┼é mi dr.P Ku┼Ťnierz ju┼╝ na drugiej wizycie. Nic mnie nie zaskoczy┼éo. By┼éam tzw. trudn─ů pacjentk─ů, ale dzi─Öki cierpliwo┼Ťci i empatii ca┼éego zespo┼éu lekarzy, dzisiaj mam pi─Ökny usmiech .Dzi─Ökuj─Ö i szczerze polecm
Przemek Pulanecki
Przemek Pulanecki
2020-11-12
poleca
Profesjonalne zabiegi i doradztwo, patrz─ů ca┼éo┼Ťciowo jak pom├│c klientom na lata. Polecam tak┼╝e higienizacj─Ö, w szczeg├│lno┼Ťci u Pani Kasi, tak przyjemna atmosfera, ┼╝e cz┼éowiek nawet nie wie kiedy ten czas min─ů┼é ­čÖé
Anna K─Ödzierska
Anna K─Ödzierska
2020-10-09
poleca
Dzi─Ökuj─Ö mojej Pani Doktor Ku┼Ťnierz i ca┼éemu zespo┼éowi Dental4You za wspania┼é─ů opiek─Ö stomatologiczn─ů!
Eweliina Rzeznik
Eweliina Rzeznik
2020-07-16
poleca
┼Üwietni specjali┼Ťci! Z Cudownym podej┼Ťciem. Na ka┼╝dym kroku wida─ç, ┼╝e praca jest dla nich pasj─ů. Polecam z ca┼éego serca.
Slaw NH
Slaw NH
2020-04-23
poleca
Pe┼éen profesjonalizm, ca┼ékowicie bezbole┼Ťnie, w mi┼éym towarzystwie i komfortowych warunkach gdzie stres i napi─Öcie szybko znikaj─ů. Szczerze polecam.
Anna Sułkowska
Anna Sułkowska
2020-02-14
poleca
Swietni fachowcy , super sprzet, piekne wn─Ötrza. Wychodzisz z pi─Öknym u┼Ťmiechem , bo w Dental 4 you najwa┼╝niejsza maksyma - zadowolony pacjent
Angelika Turalińska
Angelika Turalińska
2020-02-08
poleca
Zdecydowanie najlepsi fachowcy nie tylko w Krakowie, ale wg mnie na ┼Ťwiecie. Nie ma s┼é├│w kt├│re opisz─ů profesjonalizm zespo┼éu i podej┼Ťcie do pacjenta. Gor─ůco z r─Ök─ů na sercu polecam Dental4You. Bez b├│lu, bez strachu, w drodze po zdrowy, pi─Ökny u┼Ťmiech ­čÖé ­čÖé ­čÖé Je┼╝eli kto┼Ť czyta moj─ů opini─Ö i zastanawia si─Ö nad wybraniem gabinetu stomatologicznego, to ju┼╝ d┼éu┼╝ej niech si─Ö nie zastanawia. To jest to miejsce ­čÖé
Jarosław Hyla
Jarosław Hyla
2019-12-31
poleca
Rzetelno┼Ť─ç, profesjonalizm i dok┼éadno┼Ť─ç - to chyba najistotniejsze cechy wyr├│┼╝niaj─ůce t─ů Klinik─Ö Stomatologiczn─ů. Cudowna, przemi┼éa atmosfera. No i jedyni kt├│rym uda┼éo sie pozby─ç u mnie l─Öku przed stomatogiem. Ka┼╝demu polecam!
Angelika Tarka
Angelika Tarka
2018-10-03
poleca
PolecamÔŁĽ­čÖé Bardzo dzi─Ökuj─Ö P. Karolinie Ku┼Ťnierz i P. Kasi G─ůdek ÔŁĽÔś║Ôś║Ôś║
Opinie
DOSKONAŁA
74 opinii na
Edyta Tabak
Edyta Tabak
2022-12-24
Serdecznie polecam! Profesjonalne podej┼Ťcie do pacjenta oraz uprzejmy i ┼╝yczliwy personel. Pani Doktor Pazera bardzo kompetentna. Wykona┼éa us┼éug─Ö na najwy┼╝szym poziomie. Oby tak dalej! Trzymam kciuki za ca┼éy team Ôś║´ŞĆ­čĹî
janusz walczyk
janusz walczyk
2022-12-15
Super klinika jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego leczenia. Bardzo dzi─Ökuje Panom lekarzom Pan Jakub Bargiel wyj─ůtkowo uprzejmy i bardzo profesjonalny lekarz, kt├│ry podczas zabieg├│w chirurgicznych nieustannie i nie zmordowanie troszczy┼é si─Ö o m├│j komfort, a przede wszystkim o to czy nie odczuwam b├│lu, Pan Piotr Chomiuk bardzo perfekcyjnie wykona┼é swoj─ů prac─Ö z niezwyk┼é─ů staranno┼Ťci─ů pieczo┼éowicie dbaj─ůc o ka┼╝dy nawet najdrobniejszy szczeg├│┼é, co zaowocowa┼éo wspania┼éym wynikiem i moim zadowoleniem oraz komfortem u┼╝ytkowania z─Öb├│w. Bardzo dzi─Ökuje r├│wnie┼╝ Paniom asystentkom i Paniom na recepcji. Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla szefa Pana Doktora Piotra Ku┼Ťnierza, Panie Doktorze ma Pan wspania┼éy zesp├│┼é profesjonalist├│w i ludzi niezwykle zaanga┼╝owanych, kt├│rzy z wielkim po┼Ťwieceniem wykonuj─ů swoj─ů prac─Ö. Janusz
Mateusz Golec
Mateusz Golec
2022-10-14
Do gabinetu trafi┼éem przypadkowo, po prostu mia┼éem blisko i tak trafi┼éo. Okaza┼éo sie, ┼╝e to najlepsze co mog┼éem zrobi─ç. Przyjazna imi┼éa atmosfera oraz empatyczne i profesjonalne podej┼Ťcie chyba najlepiej charakteryzuje to miejsce. Bardzo polecam doktor Dari─Ö, "8" same uciekaj─ů przed jej profesjonalizmem (bezbole┼Ťnie :)). Jestem bardzo zadowolony !
Gold M
Gold M
2022-08-16
Serdecznie polecam. Jak dot─ůd wyleczy┼éem 6 z─Öb├│w w┼é─ůcznie z kana┼éowym u p. Ma┼égorzaty Maliny i p. Pauliny G─Ösich i jestem zadowolony, dalej zamierzam leczy─ç tam swoje z─Öby. Do ka┼╝dego pacjenta podchodz─ů indywidualnie. cenowo przyst─Öpnie i z terminami te┼╝ nie najgorzej.
Marina R.
Marina R.
2022-08-11
I really enjoyed my visit at Dental4You. I had to find a new dentist because I could not visit mine due to the war in the country. When I emailed the dentistry about my situation, the receptionist was very nice and friendly. She arranged the appointment for a convenient day for me and answered all the questions that I had (which for sure should more difficult than quickly talking to someone on the phone). Yesterday, I finally visited Dr. Małgorzata Malina who was super professional and kind. She reduced my anxiety and cured the tooth that had a very deep cavity. The procedure was painless and pretty quick! Dr. Malina also answered all the questions that I had and gave me some useful tips. I am very grateful to everyone from Dental4You. Thank you so much for your kindness and such a sweet attitude! P.S. Everyone in the dentistry speaks English really well. Also, their schedule is quite busy, so it would be better to make an appointment far in advance.
pl
pl
2022-08-03
Po pierwszej wizycie w tym gabinecie ju┼╝ na pewno wiem, ┼╝e tam wr├│c─Ö. Personel uprzejmy i u┼Ťmiechni─Öty, nikt nie robi ┼éaski, ┼╝e jest w pracy... Pani Doktor Furtak bardzo kompetentna i uprzejma. Przedstawia plan leczenia informuj─ůc przy tym o szacowanych kosztach. O dost─Öpno┼Ťci termin├│w do Pani Doktor ┼Ťwiadczy jako┼Ť─ç jej us┼éug. Gor─ůco polecam!
Gareth Keane (Mountjoy)
Gareth Keane (Mountjoy)
2017-06-02
Amazing dentist. I arrived and all the staff spoke English and were very welcoming. I felt like I was in safe hands the whole time and even though I was going for quite a difficult procedure (root canal for an abscess under my molar) I never felt any pain or difficulty. The price was amazing too as it was only 30% of the cost of what I would have spent in the UK. I'm coming back in August for a crown too because the service is so amazing, and I'm now in love with Krakow as well ­čÖé
geoff benson
geoff benson
2017-03-27
I have visited Dental4you three times and each time have received the best treatment that anyone could expect with remarkable results. I highly recommend Dental4you for friendly, expert service.

Nasze referencje

Dodaj swoj─ů opini─Ö

    Wyra┼╝am zgod─Ö na przetwarzanie moich danych osobowych w celu publikacji opinii. Pe┼éna tre┼Ť─ç zgody tutaj.
    Zadzwoń: 12 222 50 10